Klantenservice
0
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

  Werkschoenen

  Bij EM Workwear hebben we een ruim assortiment werkschoenen. Of je nu op zoek bent naar een goede budget werkschoen, een sportieve werkschoen of een werkschoen met S3 normering, bij EM Workwear hebben we altijd een werkschoen die past bij jouw wensen. Toon meer

  Merken

  Geslacht

  Normering

  Eigenschappen

  Materiaal

  Kleur

  Prijs

  -
  25 Producten

  Werkschoenen

  Bij EM Workwear hebben we een ruim assortiment werkschoenen. Of je nu op zoek bent naar een goede budget werkschoen, een sportieve werkschoen of een werkschoen met S3 normering, bij EM Workwear hebben we altijd een werkschoen die past bij jouw wensen en beroep. Een goede werkdag begint bij veilige werkkleding en -schoenen. Werkschoenen zijn erg belangrijk om jouw voeten goed te beschermen. Voor veel beroepen is het daarom verplicht om een werkschoen te dragen met de juiste normering. 

  In ons assortiment vind je onder andere:

   

  Veiligheidsnormering werkschoenen

  Voor veel beroepen is het verplicht om werkschoenen te dragen die zijn voorzien van een veiligheidsnormering. De normering kan variëren van een SB tot S5 normering. Voor de meeste beroepen is het verplicht om een werkschoen te dragen met een S3 normering. 

  Betekenis veiligheidsnormeringen

  SB normering

  Werkschoenen met een SB normering zijn uitgerust met een veiligheidsneus. 

  S1 normering

  Werkschoenen met een S1 normering hebben een veiligheidsneus, een afgesloten hiel en nemen antistatische energie op in de hak. Deze schoenen zijn geschikt om mee te werken in droge omstandigheden. 

  S1P normering

  Werkschoenen met een S1P normering hebben dezelfde eigenschappen als werkschoenen met een S1 normering. Een S1P werkschoen heeft als toevoeging een antiperforatie tussenzool. 

  S2 normering

  Werkschoenen met S2 normering hebben dezelfde eigenschappen als werkschoenen met een S1 normering: een veiligheidsneus, een afgesloten hiel, antistatische eigenschappen en een energie absorberende hak. Daarnaast heeft een S2 werkschoen een waterdichte schacht waardoor deze uitermate geschikt is voor werk dat plaats vindt in vochtige omstandigheden. 

  S3 normering

  S3 Werkschoenen zijn voor de meeste sectoren geschikt en worden daarom het meest verkocht. De S3 normering is een combinatie van een S1P en S2 werkschoen. Dit betekent dat een S3 werkschoen is voorzien van: een veiligheidsneus, een afgesloten hiel, antistatische eigenschappen, een energie absorberende hak, een antiperforatie zool en een waterdichte schacht. Door deze eigenschappen is de werkschoen geschikt voor diverse weersomstandigheden. 

  De S4 en S5 normering zijn van toepassing op werk- en veiligheidslaarzen.

  S4 normering

  Onder de S4 normering vallen werk- en veiligheidslaarzen met een composiet of stalen veiligheidsneus. De laarzen zijn gemaakt van rubber of kunststof waardoor ze waterdicht zijn. Daarnaast hebben de laarzen een antistatische zool en een energie absorberende hak. 

  S5 normering

  Werklaarzen met een S5 normering hebben dezelfde eigenschappen als de laarzen met een S4 normering. Daarnaast hebben de laarzen nog een tussenzool en antislip profiel. 

  Naast de S-normeringen zijn er nog een aantal normering die je tegen kunt komen. 

  SRC

  Werkschoenen met een SRC normering voldoen aan de hoogste antislip eisen. Deze werkschoenen zijn uitermate geschikt voor werkomstandigheden met een gladde omgeving. 

  HRO

  Werkschoenen met een HRO normering hebben een hittebestendige zool tot 300 graden bij contactwarmte van maximaal 1 minuut.

  ESD

  Werkschoenen met de ESD normering zijn volgens de EN61340 getest op antistatische eigenschappen. Door te kiezen voor een werkschoen met de ESD normering kunnen nare schokken worden voorkomen. 

   

  Hulp nodig bij het kiezen van een werkschoen?

  Het kiezen van een geschikte werkschoen kan erg lastig zijn. We raden altijd aan om bij jouw werk- of opdrachtgever te informeren welke veiligheidsschoenen worden geadviseerd. Het team van de klantenservice staat elke werkdag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Uiteraard is het mogelijk om jouw werkschoenen te retourneren wanneer deze niet goed passen. Wil je de werkschoenen toch liever passen? Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Tiel. In de showroom vind je onze bestsellers in diverse maten en heb je de mogelijkheid om deze direct te passen.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »