Klantenservice
0
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

  Werkjassen

  Een goede werkjas kan erg belangrijk zijn tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Een werkjas kan gedragen worden vanwege diverse redenen: om te beschermen tegen weersomstandigheden, om veiligheidsredenen, om een uniforme uitstraling te creëren Toon meer

  Merken

  Geslacht

  Eigenschappen

  Materiaal

  Kleur

  Prijs

  -
  31 Producten

  Een goede werkjas kan erg belangrijk zijn tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Een werkjas kan gedragen worden vanwege diverse redenen: om te beschermen tegen weersomstandigheden, om veiligheidsredenen, om een uniforme uitstraling te creëren of om spullen in op te bergen. Wat de reden ook is, bij EM Workwear kun je zowel online als in onze showroom terecht voor een ruim assortiment aan werkjassen. 

   

  Bij het kiezen van een werkjas is het belangrijk om je af te vragen waar je deze voor gaat gebruiken. Kijk bij het kiezen van een werkjas altijd naar de positionering van de zakken, voor welk seizoen de jas geschikt is, naar de lengte van de jas en de normering van de werkjas. De normering(en) van een werkjas geven bijvoorbeeld aan in hoeverre een jas wind- of waterdicht is en of deze voldoet aan de zichtbaarheidseisen voor jouw beroep. 

   

  Tip! Let bij het aanschaffen van een high visibility jas goed op de ISO-normering en RWS- certificering. Welke ISO-nomering past bij jouw beroep is afhankelijk van jouw werkzaamheden. Informeer dit vooraf bij jouw werkgever om verwarring te voorkomen. 

   

  Werkjas kopen?

  Bij EM Workwear kun je terecht voor diverse soorten werkjassen. Hierdoor is er altijd wel een jas die past bij jouw werkzaamheden en beroep. Je kunt bij EM Workwear onder andere terecht voor onderstaande werkjassen:

   

   

  Heb je vragen?

  We snappen dat het kopen van een goede werkjas erg lastig kan zijn. Heb je vragen over een bepaald product of wil je graag advies over een werkjas die past bij jouw beroep? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 130 64 50 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. We streven er naar om jouw e-mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »