Klantenservice
0

  Over ons

  Hoe het begon

  In november 2015 begonnen Joost en Sandra samen de webwinkel EM Workwear. Joost merkte tijdens zijn werk in de beveiligings- en verkeerssector dat er binnen de branche veel vraag was naar goede én betaalbare werkkleding. Voor Joost en Sandra reden genoeg om in november 2015 te beginnen met een webwinkel genaamd EM Workwear.

  In eerste instantie werd de webwinkel met veel plezier vanuit de woonkamer gerund. De webwinkel begon te groeien en langzaam maar zeker kwamen er steeds meer bestellingen vanuit het hele land. Begin juli 2019 was het daarom tijd om een grote stap te zetten, een eigen kantoor! Waar we aan het begin nog twijfelde of het kantoor van 100 m2 niet te groot zou zijn, zijn we inmiddels binnen een jaar tijd gegroeid naar een bedrijfspand van 650 m2. Daarnaast hebben we een tweede webwinkel mogen openen, genaamd Mijn Woontextiel. 

  Een familiebedrijf

  EM Workwear is al snel uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf. Dankzij onze familieband én ons enthousiasme voor het vak vormen we een sterk team. Bij familie hoort aandacht voor persoonlijke verhalen, een optimale inzet én een warm welkom.

  We heten je van harte welkom op ons kantoor aan de Stephensonstraat. We horen graag jouw persoonlijke verhaal!

  Werkkleding voor iedereen! 

  We zeggen niet voor niets: “werkkleding voor iedereen.” Wij vinden dat een goede én veilige werkdag begint met passende werkkleding.

  We streven er daarom naar om werkkleding toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen we door werkkleding aan te bieden in diverse pasvormen, maten en prijsklassen.

   

  Bij EM Workwear kun je terecht voor een ruim assortiment werkkleding, werkschoenen en bijpassende accessoires. 

   

  Het team

  Joost Vermeer

  Sandra Vermeer

  Wilma Witte

  Esmee Vermeer

  Lars Witte

  Maurits Vermeer

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »