Klantenservice
0
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

  Chaud Devant

  Chaud Devant Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De na Toon meer

  Merken

  Geslacht

  Materiaal

  Kleur

  Prijs

  -
  9 Producten

  Chaud Devant

  Chaud Devant is met een mooi verhaal begonnen. In 1996 werkte Bianca van der Lee bij een restaurant in Amsterdam, toen de kok daar uit zijn broek scheurde. Ze raapte hem op en vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’

  Twintig jaar later is Chaud Devant uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Onze designs worden hier in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd. Vervolgens worden ze verkocht aan dealers en groothandels in meer dan 20 landen wereldwijd, tot de Seychellen aan toe! Dankzij de inzet van ons enthousiaste team is Chaud Devant bepalend geworden voor de look van de Amsterdamse horeca en ver daarbuiten. Je ziet onze kleding in het café bij jou om de hoek, maar ook in tv-programma’s en sterrenrestaurants!

  Gemaakt in Europa
  Het productieproces van Chaud Devant wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Duurzame methoden hebben de voorkeur en er is bewust voor gekozen om de productie dicht bij huis te houden. Alle producten dragen dan ook het stempel 'Made in Europe'.

  Industrieel wasbaar
  Chaud Devant-producten worden vervaardigd van sterke, hoogwaardige materialen en zijn comfortabel om te dragen, maar bovenal geschikt als betrouwbare werkkleding. Bijna de gehele Chaud Devant-collectie is dan ook industrieel wasbaar.

  Amfori BSCI
  Chaud Devant werkt met Europese ateliers die BSCI Member zijn. BSCI is een bekend keurmerk dat staat voor goede, veilige werkomstandigheden en een fatsoenlijk loon. Daarnaast checken we de ateliers door ze zelf regelmatig te bezoeken.

  Ontworpen in Amsterdam
  Chaud Devant heeft zijn roots in Amsterdam: we zijn begonnen in de wijk de Pijp en vandaag de dag worden onze designs bij het Amstel Business Park ontworpen. Daardoor is Chaud Devant altijd onlosmakelijk verbonden geweest met de Nederlandse hoofdstad.

  Kokskleding Chaud Devant

  De kokskleding van Chaud Devant bestaat uit diverse soorten artikelen:

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »