Klantenservice
0
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

  Verkeersregelaar

  Als verkeersregelaar is het belangrijk dat jouw werkkleding goed zichtbaar is en voldoet aan de wet- en regelgeving. Dit bevordert niet alleen de veiligheid, het zorgt er ook voor dat jij als verkeersregelaar makkelijk te herkennen bent. Toon meer

  Merken

  Geslacht

  Normering

  Eigenschappen

  Materiaal

  Kleur

  Prijs

  -
  19 Producten

  Als verkeersregelaar is het belangrijk dat jouw werkkleding goed zichtbaar is en voldoet aan de wet- en regelgeving. Dit bevordert niet alleen de veiligheid, het zorgt er ook voor dat jij als verkeersregelaar makkelijk te herkennen bent. Voor een verkeersregelaar is het verplicht om een jas, t-shirt, poloshirt of hesje te dragen met de kenmerkende reflecterende driehoek. Hierbij is de onderkant fluor oranje en de bovenkant met eventuele mouwen fluor geel. Een verkeersregelaars jas, shirt, poloshirt of hesje wordt vaak gecombineerd met een gele high visibility werkbroek of pet voor extra zichtbaarheid. 

   

  Sinds 2014 is het niet meer toegestaan om oranje bovenkleding te dragen met de tekst ‘verkeersregelaar’. 

   

  Wil je graag meer informatie over de eisen van verkeersregelaarskleding? 

  > Lees het blog: 'Aan welke eisen moet verkeersregelaarskleding voldoen?'

   

  Verkeersregelaarskleding kopen

  Bij EM Workwear kun je terecht voor een breed assortiment verkeersregelaarskleding en -accessoires.

   

  Verkeersregelaar werkschoenen

  Als verkeersregelaars ben je vaak buiten aan het werk op diverse locaties. Het is daarom erg belangrijk dat je een werkschoen hebt die flexibel inzetbaar is. Voor verkeersregelaars raden wij aan om een werkschoen aan te schaffen met een S3 normering. Werkschoenen met een S3 normering zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en geschikt voor diverse werklocaties.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »