Klantenservice
0

  Gehoorbescherming

  Kom jij met jouw beroep veel in aanraking met harde geluiden? Dan is het vaak noodzakelijk om goede gehoorbescherming te dragen. Bij EM Workwear vind je oordoppen en oorkappen voor diverse werkzaamheden. Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Kom jij met jouw beroep veel in aanraking met harde geluiden? Dan is het vaak noodzakelijk om goede gehoorbescherming te dragen. Bij EM Workwear vind je oordoppen en oorkappen voor diverse werkzaamheden.

   

  Oorkappen

  Oorkappen worden vaak gedragen op een bouwplaats of tijdens verbouwingswerkzaamheden. Oorkappen zijn vaak effectiever in het reduceren van geluid dan oordoppen. Dit komt omdat oorkappen volledig over de oren worden geplaatst. Een oordop wordt direct in de gehoorgang geplaatst waardoor deze minder effectief is in het reduceren van omgevingsgeluid. Daarnaast zit een oorkap vaak comfortabeler en is de kans klein dat deze af valt.

  Oorkappen voor kinderen worden vaak gebruikt op scholen. De oorkappen zijn ideaal om het omgevingsgeluid in de klas te dempen. Hierdoor kunnen kinderen zich vaak beter concentreren. Oorkappen voor kinderen kunnen ook worden gebruikt voor bezoeken aan theaters, festivals of feestjes.

   

  Oordoppen

  Oordoppen zijn kleine dopjes die wordt geplaatst in de gehoorgang. Hierdoor wordt geluid van buitenaf gedempt. Oordoppen bieden vaak een mindere bescherming tegen omgevingsgeluid dan oorkappen. Oordoppen worden vaak gedragen door beveiligers die werken bij festivals, feesten of bouwplaatsen. Het voordeel van oordoppen is dat deze erg compact zijn. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen naar jouw werk én kunnen ze gemakkelijk opgeborgen worden in een jas- of broekzak. Daarnaast zijn wegwerp oordoppen handig als een grote groep werknemers voorzien moet worden van gehoorbescherming.

   

  Valt jouw oordop vaak uit? Kies dan voor oordoppen met een koord. Wanneer jouw oordop uitvalt, hangt deze aan het koord en ligt de oordop niet op de grond.

   

  Oordoppen worden ook vaak gedragen in de vrije tijd. Denk hierbij aan feesten en partijen óf tijdens het slapen.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »